Start

The change

Ontdek in één inspirerende sessie wat jij werkelijk wil in het leven

N

Krijg helder zicht op je verlangens, doelen en wat voor jou werkelijk belangrijk is

N

Inzicht in overtuigingen en waar deze vandaan komen voor een duidelijke motivatie

N

De rode draad van je patronen en wat jou tegenhoudt om het leven te leiden dat je wil leiden

N

Uit je hoofd, in je lijf en hart, voor meer ontspanning

N

Begeleiding door ervaren female liberating coach en therapeut i.o

Je hebt een succesvol leven gecreëerd. Anderen zien in jou een sterke vrouw die het prima voor elkaar heeft. Maar je twijfelt. Doe je het ooit goed genoeg? Is dit het leven dat je werkelijk wil leven? Is er ruimte in je leven voor jouw behoeften en weet je wat die werkelijk zijn?

Ga voor meer helderheid over jouw doelen en verlangens

Leef jij naar jouw diepste verlangens? Of ben je vooral bezig met het voldoen aan andermans verwachtingen? Gevangen in de ratrace. Met ’s avonds een vol hoofd en een moe lijf en het gevoel dat je nog lang niet klaar bent. Lieve, ambitieuze vrouw, het is tijd voor verandering. Start the change en ontdek in één inspirerende sessie wat jij werkelijk wil in je leven, wat je hartsverlangens zijn.

Jeanny Marugg Leiderschapsprogramma LEAD THE CHANGE

Ontdek wat je werkelijk belangrijk vindt

Waarschijnlijk weet je prima wat er niet goed gaat in je leven en heb je een waslijst met dingen die je beter zou moeten doen en die je anders zou willen. Einstein omschreef het mooi: “We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt”. Nadenken over wat je niet wil, brengt je niet bij wat je wel wil. Geef jezelf een inspirerende stip op de horizon en zet jezelf op één in plaats van je werk en al die mensen waar je om geeft. Waar leef jij voor? Wat vind je werkelijk belangrijk in je leven?

Haarscherpe focus

In een coachsessie gaan we uit het denken en in het voelen. Ik weet precies welke (therapeutische) instrumenten in te zetten voor een haarscherpe focus en een inspirerend resultaat, zodat jij met een helder beeld van waar jij naartoe wil naar huis gaat.

Kies voor een ervaren female liberating coach

Als female liberating coach en therapeut in opleiding heb ik al honderden professionals geholpen om vanuit vertrouwen hun leven vorm te geven. Ik ben doortastend, ondersteunend, betrokken en scherp als het nodig is. Humor is voor mij onmisbaar. Ik wil je laten ervaren dat je dicht bij jezelf kan blijven èn succesvol kan zijn.

Een Start the Change-sessie is mogelijk als losse sessie of als eerste stap van mijn zesmaandenprogramma Lead the Change.

Ervaring van andere succesvolle vrouwen die deze sessie doorlopen hebben

"Ik zie nu een heel sterk patroon bij mezelf. Ik kan goed praten, maar ik sla toch dicht als we naar het verdriet in mijn hart gaan van de gebeurtenissen in mijn leven. Ik praat erover alsof het een kleine teleurstelling is, maar ik besef dat ik het zo diep heb weggestopt dat ik vanuit praten niet bij dit gevoel kan komen. Dit is al jaren zo. Dat stukje kwetsbaarheid is lastig te bereiken, ook voor mezelf."

Laila Ammal

"Na deze sessie ben ik bewust gaan nadenken over waar ik voor leef. Veel dingen weet je wel, maar deze sessie zet weer op scherp wat écht belangrijk is. Je hebt zelf de regie over je gewaardeerd voelen, daar heb je de ander niet voor nodig."

Sigrid Dijkstra

"Ik ben trouw aan mezelf’ is mijn nieuwe mantra waar ik sinds de sessie elke dag bij stilsta, benoem en mee experimenteer. Dit staat in nauwe verbinding met het stellen van grenzen en in het moment voelen wat mijn eigenlijke behoefte is."

Catherine Apotheker

Wat ga je in deze sessie leren?

Stap 1

In een 1 op 1 live sessie van twee uur ga ik gericht met jou aan de slag. Als vertrekpunt gaan we eerst jouw gezin van herkomst uittekenen en je huidige gezinssituatie. Deze informatie geeft in het kort een weergave van belangrijke zaken en patronen in je familiegeschiedenis en welke invloed ze hebben op je leven nu. Zie het als een nulmeting.

Stap 2

We onderzoeken wat je hulpvraag concreet is. Waar je genoeg van hebt en in welke situaties je daar het meest last van hebt, met als doel om bij jouw kern te komen. We beginnen aan de bovenkant van de ijsberg, waarna we afdalen naar de onderkant. Het verscholen verlangen in jouw onbewuste wordt dan zichtbaar. In deze fase werken we met je gedachten, wat je over jezelf denkt, welke emoties je daarbij voelt en waar je deze emoties in je lichaam voelt. Je overtuigingen, patronen, emoties en lichamelijke gewaarwordingen worden duidelijk.

Stap 3

In deze stap wordt helder wat jou belemmert, waardoor je het ‘probleem’ instandhoudt: je overlevingsstrategieën. Nu je deze informatie hebt kan je jouw doelen en verlangens helder maken.

Stap 4

In de laatste fase concretiseren we jouw doelen en verlangens. Je gaat reflecteren op de relatie met jezelf en jouw verlangens. Als je je doelen bereikt hebt en je leeft vanuit je verlangens; wat heb je dan bereikt, wie ben jij dan en wat zie je jezelf dan doen?

Na een Start the Change sessie

Heb je helderheid over jouw verlangens en doelen

Heb je inzicht in je patronen, overtuigingen en blokkades zodat je makkelijker tot actie overgaat en meer motivatie hebt om te veranderen

Maak je weer contact met je gevoel zodat je weet wat je werkelijk belangrijk vindt om voor te leven

Dit is voor jou als jij:

N

Een ambitieuze vrouw bent die haar leven op de rit heeft, maar weet dat ze zichzelf in de weg staat om voluit te leven

N

Bereid bent om de confrontatie met jezelf aan te gaan, om te voelen waar het werkelijk om gaat voor jou en wat je tegenhoudt.

N

Ook als je denkt dat je al weet wat je tegenhoudt en wat je wil gaat deze sessie je verder brengen. We gaan de diepte in voor meer inzicht.

Wil jij weten wat je werkelijk tegenhoudt in het leven?

Wil je aan de slag met mijn halfjaarprogramma en ben je benieuwd naar mijn aanpak?

Ga voor:

Een 1 op 1 sessie met resultaat.

N
Helderheid over je verlangens en wat voor jou werkelijk van belang is.
N

Inzicht in je patronen/blokkades en wat jou tegenhoudt.

Are you ready? Start the change now.

Investering Start the Change
297,- euro, ex. btw.

Wil jij nu echt aan de slag om het leven te leven zoals jij dat wil? Dan is Start the Change dè manier: met één inspirerende sessie inzicht in wat je tegenhoudt en in wat je werkelijk wil.