06-42125577

Coach voor carrièrevrouwen en vrouwelijke ondernemers die de shift willen maken naar innerlijke vrijheid

Lead

The change

Vanuit innerlijke vrijheid en authenticiteit jouw leven creëren

N

Uniek individueel 6 maandenprogramma voor als je echt de shift wil maken

N

Deep dive: we gaan de diepte in om jouw grootste potentieel te vinden

N

Einde aan beperkende overtuigingen en de angst dat je niet goed genoeg bent

N

Ongelimiteerde contactmomenten

N

Volledig afgestemd op jou: jouw vragen bepalen met welke deep dive-instrumenten we werken

Je hebt een succesvol leven gecreëerd. Anderen zien in jou een sterke vrouw. Je weet veel ballen in de lucht te houden en veel te bereiken. Petje af, you’ve made it this far. Maar diep van binnen twijfel je. Doe je het goed genoeg? Is dit je diepste verlangen?

Je weet dat doorgaan op dit pad je niet gelukkig maakt. Sterker nog, doorgaan betekent meer stress en verder verwijderd raken van jezelf. Het kost je energie en je weet dat je je eigen dromen en behoeften te veel aan de kant schuift.

Verlang jij naar een vrij en succesvol leven zonder dat je jezelf moet bewijzen?

Dat kan. Het is echt mogelijk om te leven vanuit jouw authentieke zelf. Maar daar kom je niet met een paar coachgesprekken en wat simpele handvatten op gedragsniveau. Speciaal voor jou, ambitieuze vrouw, heb ik een halfjaarprogramma ontwikkeld waarin we een deep dive maken. Zodat je echt de shift maakt naar innerlijke vrijheid. Bevrijd jezelf van patronen die je niet meer dienen, leer vertrouwen op jouw innerlijke stem en voel waar je werkelijk om geeft. Zo ontdek je jouw ware potentieel en authentieke zelf en ontwikkel je innerlijk leiderschap.

“Ik ben tevreden met het eindresultaat. Mijn doel was om meer bij mijzelf blijven in plaats van me laten leiden door een situatie. Nu weet ik beter waarom ik op een bepaalde manier reageer in situaties en ik heb handvatten gekregen om te reageren zoals ik dat wil en zoals ik ben.”

Marlies Crommelin

“Jeanny kan snel tot de kern komen en gaat geen enkele confrontatie uit de weg. Dat had ik nodig, want vooraf vroeg ik me af of dit me wel meer zou opleveren dan wat ik zelf al wist. Dat deed het. Ik kreeg meer inzicht in mezelf, in wat ik wil en waar ik naartoe wil. Het gaf me meer zelfvertrouwen en tools om snel mijn kracht terug te vinden in lastige situaties.”

Marlous Put- Van Doorn

Product Owner

“Ik wilde in de goede flow komen qua werk en privéleven, ik zat een beetje vast. Er zijn veel kwartjes op hun plek gevallen. Ik heb ervaren hoe belangrijk zelfliefde is en ik ben in de flow gekomen. Alles gaat makkelijker nu, ik sta steeds meer in mijn kracht. Ik ben anders naar zelfliefde gaan kijken en gebruik dit ook in mijn werk als relatiespecialist.”

Astrid Landman

Relatiespecialist
www.airmeetswater.nl

“Dit programma gaf me mooie aha-momenten. Je gaat in je eigen tempo de verdieping in. Je weet dat je je leven lang met dezelfde thema’s rondloopt, je leert er met Jeanny op een andere manier mee omgaan: je gaat kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Dat werkt verfrissend. Dit is geen standaard programma zoals bij veel leiderschapscoaches, Jeanny spitst het toe op jou als persoon.”

Judith Meeng

Group Director HR

Hoe zou jouw leven er uit zien als je meer vrijheid, rust en ruimte hebt?

Herken je dit:

Je wil alles perfect doen, je bent super kritisch op jezelf

Je ervaart veel stress in je leven

Je zet wilskracht in en je wil niet dat anderen je zwakheden kennen

Je wil je niet meer aanpassen aan je omgeving

Je wil stoppen met jezelf bewijzen, maar je weet niet hoe

Je piekert en zit veel in je hoofd

Je voelt onzekerheid over wie je werkelijk bent
Je bent een ster in het vermijden van conflicten
Je vindt het lastig om bij je emoties te komen

Je wil:

Je eigen pad volgen

Plezier in je werk en je leven

Vanuit jouw authentieke kern verbinden met anderen
Nieuwe stappen zetten
Je ware zelf naar buiten laten komen omdat je in jezelf gelooft
Je eigen waarde voelen
Zelfvertrouwen ervaren
Vrijheid ervaren, gezien worden en impact maken
De regie pakken over jouw eigen leven

Deep dive creëert echte shift

Ken je dat? Je krijgt een inzicht, of je hebt een voornemen en toch handel je er niet naar. Binnen no-time zit je weer in de rat race en ben je opnieuw bezig om al die ballen in de lucht te houden. De meeste coaching blijft hangen aan de oppervlakte, het brengt je niet de werkelijke shift die je wil maken. In Lead the change gaan we de diepte in. Met therapeutische tools, precies op jou afgestemd. Zo creëer je wel de shift naar innerlijk leiderschap.

Gewaardeerd worden om wie je bent

Herken je dat je soms twijfelt aan jezelf? Ondanks al je kennis en expertise? Of word je gezien als bazig en arrogant? Wil je meer gezien worden en gewaardeerd om wie je bent? Dat is precies waar we aan werken in dit programma. Zodat je stopt met twijfelen en jouw eigen kracht en waarde gaat ervaren.

Je grenzen beschermen

Ben je een pleaser? Vind je het lastig om je mening te laten horen? We gaan er in het programma mee aan de slag. Je leert vertrouwen op jouw innerlijke stem en deze te uiten. We werken aan jouw zichtbaarheid vanuit authenticiteit. Zo kun je jouw positie innemen èn bij jezelf blijven.

Kies voor een ervaren female liberating coach

Een deep dive vergt een stevige bodem. Die bied ik je met mijn jarenlange ervaring als coach. Ik heb al honderden professionals geholpen om vanuit vertrouwen hun leven vorm te geven. Ik ben doortastend, ondersteunend, en betrokken en scherp als het nodig is. Humor is voor mij onmisbaar. Ik wil je laten ervaren dat je dicht bij jezelf kan blijven èn succesvol kan zijn.

Ongelimiteerde contactmomenten

Ik geloof in overvloed en ik wil je optimaal ondersteunen in je innerlijke reis. Daarom heb je onbeperkt toegang tot mijn ondersteuning. Wil je iets overleggen, vragen of delen? Bel me. Ik ondersteun je, inspireer je op je pad en ben er voor je.

Jij bent uniek, dus krijg je maatwerk

Jij bent uniek en jouw ontwikkelvraag is dat ook. Daarom kijken we samen wat je vraag precies is en stem ik de werkvormen die we gebruiken op jou af. We gebruiken therapeutische instrumenten om belemmerende patronen en gedrag om te buigen. Vervolgens kijken we wie je wil zijn, je persoonlijke, werk- en beroepsidentiteit. Zo leer ik je om terug te gaan naar jouw kern en kan jij jezelf vanuit je kern verbinden met de ander. Je innerlijk matched met hoe je je presenteert aan de buitenwereld. Je weet wat je leuk vindt, waar je kracht ligt en hoe je je leven wil inrichten.

Investeer in jezelf en creëer zo verandering in de wereld

Het begint bij jou. Als je investeert in jezelf, dan creëer je verandering in de wereld. Jij maakt het verschil, dat wil ik je laten ervaren. Als je de verantwoordelijkheid wil nemen over jouw leven, dan moet je je angsten onder ogen zien. Angst wil gezien worden, gehoord worden en getransformeerd worden. We gaan hier op een inspirerende en gedegen manier mee aan de slag in het programma.

Ontdek wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn

Als je uit verbinding bent met wie je werkelijk bent wissel je ongemerkt steeds meer van jouw persoonlijkheid, talenten en ambities in voor acceptatie. Je vergeet wie je werkelijk bent, wat je wil en waar je blij van wordt. Is er een verlangen in jou om je vrij te voelen? Volg het verlangen en ontdek het.

Innerlijk leiderschap is nu belangrijker dan ooit

Het is nu belangrijker dan ooit om je te ontwikkelen in innerlijk leiderschap. Om te weten wie je in essentie bent. Om te weten wat je werkelijk belangrijk vindt. Om te leven vanuit gemak en vertrouwen. Ik wil niets liever dan dat jij vanuit vrijheid leeft. Voel wie je werkelijk bent en lead the change.

Jeanny magazine 2021 cover

Durf je precies te gaan voor wat jij wil in je leven?

Vul je gegevens in en ontvang het Jeanny Magazine op je (digitale) deurmat!

You have Successfully Subscribed!