Lead

The change

Uniek individueel 6 maanden leiderschapsprogramma voor succesvolle carrièrevrouwen die  innerlijke vrijheid willen ervaren

N

Maak een einde aan beperkende overtuigingen en de angst dat je niet goed genoeg bent

N

Deep dive: ga de diepte in om jouw grootste potentieel te vinden

N

Wordt de authentieke vrouw die je bent door in verbinding te komen met je unieke, individuele kracht, je vrouwelijke energie

N

Verbeter je zelfbeeld en hervind je zelfvertrouwen, zodat inzicht en daadkracht elkaar versterken.

N

Creëer een toekomst die voor jou klopt

N

Laat je begeleiden door een ervaren female liberating coach en therapeut i.o

Je hebt een succesvol leven gecreëerd. Anderen zien in jou een sterke vrouw die het prima voor elkaar heeft. Maar je twijfelt. Doe je het ooit goed genoeg? Is dit het leven dat je werkelijk wil leven? Is er ruimte in je leven voor jouw behoeften en weet je wat die werkelijk zijn?

Ga voor meer innerlijke vrijheid

Te lief, of te dominant, ze zien niet wie je echt bent. Leef jij naar jouw diepste verlangens? Of ben je vooral bezig met het voldoen aan andermans verwachtingen? Gevangen in de ratrace. Met ’s avonds een vol hoofd en een moe lijf en het gevoel dat je nog lang niet klaar bent. Time to lead the change.

De misvatting van veel vrouwen

Er is een grote misvatting onder veel vrouwen. Dat onzekerheid onderdeel is van wie ze zijn, net als altijd maar je best moeten doen en je voortdurend aanpassen. Dat het andere vrouwen zijn die wèl vol vertrouwen zijn, maar niet zijzelf. Herken je dat? Het is complete bullshit. Ook jij bent die vrouw. Hoe je haar vrijmaakt? Niet met een kort coachtraject of leiderschapstraining. Misschien weet je uit ervaring dat dat even wat oplevert, maar dat het niet zorgt voor de shift waarnaar je verlangt. Daarom is er Lead the Change, zodat je zes maanden tijd hebt voor werkelijke transformatie.

De inspirerende krachtige vrouw die je bent

Doorgaan met hoe je nu leeft maakt je niet gelukkig, het betekent meer stress en verder verwijderd raken van jezelf. Daarmee liggen burnout en fysieke klachten op de loer. Doorgaan betekent ook je dromen en verlangens opgeven. Diep van binnen weet je dat de inspirerende, krachtige vrouw die je in wezen bent, niet uit de verf komt. Je zet jouw masculiene kant in, om je groot te houden in een wereld die wordt gedomineerd door mannen. Jouw feminiene kant krijgt geen ruimte. Tijd om jouw authentieke zelf te zijn.

Verlang jij naar een vrij en succesvol leven zonder dat je jezelf moet bewijzen?

Het is echt mogelijk om te leven vanuit jouw authentieke zelf. Om je vrouwelijke zachtheid en kracht in te zetten. Om lief te zijn voor jezelf en je eigen behoeften serieus te nemen. Met Lead the Change maken we een deep dive, waar je vol vertrouwen weer uit komt. Zodat je echt de shift maakt naar innerlijke vrijheid. Bevrijd jezelf van patronen die je niet meer dienen, leer vertrouwen op jouw innerlijke stem en voel waar je werkelijk om geeft. Zo ontdek je jouw ware potentieel en authentieke zelf en ontwikkel je innerlijk leiderschap.

“Ik ben tevreden met het eindresultaat. Mijn doel was om meer bij mijzelf blijven in plaats van me laten leiden door een situatie. Nu weet ik beter waarom ik op een bepaalde manier reageer in situaties en ik heb handvatten gekregen om te reageren zoals ik dat wil en zoals ik ben.”

Marlies Crommelin

“Jeanny kan snel tot de kern komen en gaat geen enkele confrontatie uit de weg. Dat had ik nodig, want vooraf vroeg ik me af of dit me wel meer zou opleveren dan wat ik zelf al wist. Dat deed het. Ik kreeg meer inzicht in mezelf, in wat ik wil en waar ik naartoe wil. Het gaf me meer zelfvertrouwen en tools om snel mijn kracht terug te vinden in lastige situaties.”

Marlous Put- Van Doorn

Product Owner

“Ik wilde in de goede flow komen qua werk en privéleven, ik zat een beetje vast. Er zijn veel kwartjes op hun plek gevallen. Ik heb ervaren hoe belangrijk zelfliefde is en ik ben in de flow gekomen. Alles gaat makkelijker nu, ik sta steeds meer in mijn kracht. Ik ben anders naar zelfliefde gaan kijken en gebruik dit ook in mijn werk als relatiespecialist.”

Astrid Landman

Relatiespecialist
www.airmeetswater.nl

“Dit programma gaf me mooie aha-momenten. Je gaat in je eigen tempo de verdieping in. Je weet dat je je leven lang met dezelfde thema’s rondloopt, je leert er met Jeanny op een andere manier mee omgaan: je gaat kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Dat werkt verfrissend. Dit is geen standaard programma zoals bij veel leiderschapscoaches, Jeanny spitst het toe op jou als persoon.”

Judith Meeng

Group Director HR

“Ik heb vooral een betere relatie met mijzelf gekregen. Hierdoor ook een betere relatie met mijn gezin en collega’s. Ik heb geleerd om in mijn verschillende rollen als moeder, vrouw van, collega, vriendin meer balans aan te brengen. Dit kwam vooral door het inzicht dat ik heb gekregen via de coaching om naar mijn eigen gevoel te luisteren. Zowel zakelijk als privé voel ik dat ik sterker in mijn schoenen sta wat betreft mijn eigen wensen en behoeftes uit te spreken.”
Janet de Rooy-Smid

Senior advisor FDI energy & circular

“Ik ben heel tevreden over dit traject geweest. Het heeft mij vertrouwen, moed en durf gegeven om mij op te stellen zoals ik ben. De sessies heb ik ervaren als ontspannen en intensief. Er was volle focus en aandacht op het gestelde doel. Voor mij werkte deze combinatie geweldig. Een aanrader voor elke vrouw die meer uit zichzelf wil halen en met kracht wil handelen in het dagelijks leven!”
Sandy Brinkhorst

Teammanager

“Ik sta dichter bij mezelf, ben in staat te voelen en kan daarmee goed mijn grens vaststellen en uitdragen. Ik ben in staat daarmee beter lief te hebben (zowel mezelf als mijn gezin en naasten).”
Marloes Schreurs

interim manager

Hoe zou jouw leven er uit zien als je meer vrijheid, rust en ruimte hebt?

Herken je dit:

Ik doe wat ik kan, niet wat ik wil

Ik ben ambitieus en succesvol en toch heb ik het gevoel dat het niet genoeg is

Ik heb het gevoel dat ik faal

Ik ben klaar met voldoen aan verwachtingen van anderen

Ik krijg niet helder hoe ik verder wil met mijn werk en leven

Je gaat:

Je ware zelf naar buiten laten komen omdat je in jezelf gelooft

Vanuit jouw authentieke kern verbinden met anderen

Verandering daadwerkelijk in gang zetten

Zelfvertrouwen ervaren

Je eigen waarde voelen

Vrijheid ervaren, gezien worden en impact maken

Deep dive creëert echte shift

Ken je dat? Je krijgt een inzicht, of je hebt een voornemen en toch handel je er niet naar. Binnen no-time zit je weer in de ratrace en ben je opnieuw bezig om al die ballen in de lucht te houden. De meeste coaching blijft hangen aan de oppervlakte, het brengt je niet de werkelijke shift die je wil maken. In Lead the Change gaan we de diepte in. Met therapeutische tools, precies op jou afgestemd. Zo creëer je wel de shift naar innerlijk leiderschap.

Gewaardeerd worden om wie je bent

Herken je dat je soms twijfelt aan jezelf? Ondanks al je kennis en expertise? Of word je gezien als bazig en arrogant? Wil je meer gezien worden en gewaardeerd om wie je bent? Dat is precies waar we aan werken in dit programma. Zodat je stopt met twijfelen en jouw eigen kracht en waarde gaat ervaren.

Je grenzen beschermen

Ben je een pleaser? Vind je het lastig om je mening te laten horen? We gaan er in het programma mee aan de slag. Je leert vertrouwen op jouw innerlijke stem en deze te uiten. We werken aan jouw zichtbaarheid vanuit authenticiteit. Zo kun je jouw positie innemen èn bij jezelf blijven.

Ongelimiteerde contactmomenten

Ik geloof in overvloed en ik wil je optimaal ondersteunen in je innerlijke reis. Daarom heb je onbeperkt toegang tot mijn ondersteuning. Wil je iets overleggen, vragen of delen? Bel me. Ik ondersteun je, inspireer je op je pad en ben er voor je. Daarom kies ik er ook voor om me niet strak te houden aan de klok. We kijken per sessie wat er nodig is om je steeds met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Kies voor een ervaren female liberating coach en therapeut i.o.

Een deep dive vergt een stevige bodem. Die bied ik je met mijn jarenlange ervaring als coach.  Ik verweefde de opleidingen NLP, systemisch werken en lichaamswerk met een eigen leiderschapsreis. Als ervaren coach en therapeut i.o. zet ik ook graag therapeutische instrumenten in om jou te begeleiden in je ontwikkeling.

De voldoening van innerlijke vrijheid

Ik weet wat het is om een leven van ‘zekerheden’ te creëren en om sterk over te komen. Om te varen op wilskracht en te voldoen aan alle verwachtingen en ondertussen mezelf kwijt te raken.

Op de werkvloer en privé paste ik me moeiteloos aan en vermeed ik ieder conflict. Inmiddels weet ik hoeveel voldoening het geeft om innerlijke vrijheid te ervaren. Lees hier meer over mij.

Als je kiest voor mij ben je bereid de confrontatie met jezelf aan te gaan en de diepte in te gaan. Zo maak je de weg vrij om bij je authentieke zelf te komen en vanuit jouw doelen je leven te creëren.

Wil jij nu echt die verandering in gang zetten die je diep van binnen al zo lang wil? Ontdek dan nu in een vrijblijvend 1 op 1 gesprek wat je in een samenwerking met mij kan bereiken.

Lead the Change: deze stappen gaan we zetten

1. Erkennen/toegeven

We onderzoeken waar je tegenaan loopt, welke betekenis je geeft aan het leven, wat jouw kernwaarden zijn en je verlangens. Wat je in essentie echt wil. En als je dat weet: wat is het je waard om de veranderingen bij jezelf door te voeren?

2. Openstaan om het groeiproces aan te gaan

Er zijn eigenlijk maar twee redenen waarom we in beweging komen: pijn of perspectief. Oftewel: concluderen dat je zo ontevreden bent over de huidige situatie of zo’n geweldig ander scenario zien, dat je niet anders kunt dan in beweging komen. Veranderen kan met de juiste motivatie. Kom jij maar niet in beweging? Dan kun je je afvragen welke overtuiging of gedragingen jij hebt die jou ervan weerhouden om te veranderen. Meestal is het angst voor verlies wat tegenhoudt en daarmee de angst om te kiezen. De keuze voor jezelf is een sterk wapen om het verschil te maken.

3. Nieuwe richting geven en daarvoor gaan

Als eerste gaat het om bewustwording van zelfliefde. Wat betekent zelfliefde voor jou? En wat betekent zelfzorg? Wat is jouw hogere doel, jouw ware bestemming in dit leven? Wat doe jij voor jouw doel? Als je geen duidelijk doel voor ogen hebt, is het moeilijk om in beweging te komen. Als je ervan overtuigd bent dat je hard moet werken om jouw plek in de wereld te verdienen, is het moeilijk om jezelf de ontspanning te geven waar je zo naar verlangt. Vraag je dus af: ‘Waar moet je afscheid van nemen om jouw gewenste leven te bereiken?’ Pas als je afscheid neemt van de gewoonten en gedachten die ervoor zorgen dat je doet wat je altijd deed, wordt het mogelijk om te bewegen naar datgene wat je eigenlijk wil. Dit doe je door de consequenties te aanvaarden, aandacht te geven aan wat voor jou wel klopt en keuzes te maken die passen binnen je eigenwaarde.

4. Borgen

Je bent klaar voor verandering omdat je gegroeid bent in je zelfvertrouwen. Maar hoe ga je nu verder? Wat neem je mee? En hoe ga je nieuw gedrag integreren in jouw dagelijks leven? We kijken terug op de bereikte transformatie van dit programma en we stellen vast wat jouw belangrijkste prioriteit is in navolging van het programma. Zoals: welke keuzes je gaat maken en hoe je jouw vurige verlangen kan transformeren naar realiteit.  Wat zijn de drie belangrijkste resultaten die je hebt bereikt dankzij het afgelopen halfjaar? Wat wil je hiermee doen? Zet eens een stap vooruit, waar sta je dan?

Na Lead the Change kan jij vanuit innerlijke vrijheid en gemak jouw ware zelf en leiderschap claimen.

Ontdek in een vrijblijvend 1 op 1 gesprek wat je in een samenwerking met mij kan bereiken.