LIBERATING

LEADERSHIP

LIBERATING LEADERSHIP

De vrijheid voelen om volledig jezelf te zijn

DAT IS FEMALE LIBERATING LEADERSHIP

Mijn naam is Jeanny Marugg. Ik coach ambitieuze vrouwen die willen ervaren hoeveel meer potentie er nog in hen zit wanneer ze stoppen met zich aan te passen. Aanpassen doen we als vrouwen bijna allemaal. Als kleine meisjes zijn we geconditioneerd om onze eigen waarheid te negeren. Om het brave meisje te zijn dat niet tegenspreekt, om het dappere meisje te zijn dat over haar grenzen gaat of om het mooie meisje te zijn dat er altijd onberispelijk uitziet.

Deze patronen zijn ingesleten en herhalen we tot aan de dag van vandaag. Vrouwen die het anders doen, veroordelen we. Eigen verlangens onderdrukken we. Terwijl in het aankijken van de angst, twijfel en schaamte een transformerende kracht van grootse omvang verscholen ligt. Met het doen van innerlijk werk bevrijd jij jezelf en geef jij jezelf toestemming om voluit te gaan. En daarmee de generaties na jou ook.

QUOTE JEANNY

“De confrontatie met jezelf aangaan, de belemmerende overtuigingen los te laten, vraagt acceptatie, moed en lef.”

wie ben ik?

en waarom wil ik dat vrouwen zich bevrijden?

Zelf pas ik eigenlijk in geen enkel traditioneel vrouwenpatroon. De basis daarvoor is wellicht gelegd doordat ik opgroeide met alleen mijn moeder. Wij deden de dingen op onze manier. Toen zij een relatie kreeg, zag ik haar veranderen. Ze wist wat er op dat moment van haar verwacht werd en paste zich aan. Dat begreep ik niet en daar kwam ik tegen in verzet, want ‘zo deden wij het toch niet’. Ik denk dat ik daarna jarenlang heb gezocht naar mijn manier. Uiteindelijk heb ik haar voorbeeld gevolgd en me aangepast, wat resulteerde in een goed leven maar ook in een burn-out. Er was geen andere keuze dan mijn gevoelens toelaten. Ik ben door de diepste pijn gegaan om erachter te komen dat echte vrijheid daar verborgen ligt. Je leven neemt een andere wending als je de plek inneemt die altijd al voor jou bedoeld was. De wereld heeft meer vrije vrouwen nodig.

WERK MET JEANNY

explore the change

Ben je nog niet klaar om een commitment van 6 maanden aan te gaan? Dan nodig ik je uit om een kosteloos telefonisch consult te boeken. Samen kijken we waarmee je nu worstelt, waarnaar je streeft en wat je nog niet ontvangt. Vaak zit je dichter tegen een doorbraak aan dan je zelf doorhebt. Ik help je een wereld van mogelijkheden voor jezelf te openen.

lead the change

Het veranderen van eeuwenoude denkwijzen en blauwdrukken van hoe een vrouw hoort te zijn, doe je niet zomaar. Dit is een leiderschapsprogramma van 6 maanden voor vrouwen die vol vertrouwen de plek willen innemen die altijd al voor hen bedoeld was. Je ontvangt mijn intensieve begeleiding bij het vrijmaken van jouw nieuwe denken, doen en zijn.

PLAN EEN EXPLORE THE CHANGE GESPREK IN

… zodat je lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.